Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри ще се бият за трети

...
Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри ще се бият за трети
Коментари Харесай

Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри готвят трети мач през юли

Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри ще се бият за трети път за купата на Световния боксов съвет (WBC). Това съобщи президентът на компанията " Топ ранк " Боб Аръм, който съставлява българския боксьор Кубрат Пулев.

Аръм, чийто клиент е и Фюри, сподели пред Ringside, че е бил " публично известен " от щаба на Уайлдър за мач през юли. Американският боксьор, който преди седмица загуби реванша от Фюри след нокдаун и прекъсване на мача от съдията в седмия рунд, има 30 дни, с цел да задейства клаузата в контракта.

" Мачът ще се организира през лятото преди олимпийските игри. Някъде в средата на юли ", сподели Аръм, който още веднъж заприказва за съединителен мач на всичките трофеи в тежката категория в края на годината.

Американецът е убеден, че Пулев ще надвие Антъни Джошуа. Според Аръм разногласието за купата на Международната боксова федерация (IBF) ще се играе на 13 юни на стадиона на " Тотнъм " в Лондон, а не както оповестиха двата щаба - 20 юни.

Победата на Фюри против Уайлдър докара до опит на промотъра на Антъни Джошуа - Еди Хърн, да се контракти за съединителен мач на купите в напълно английски конфликт. Пулев обаче е основен кандидат за на IBF и Джошуа е длъжен да пази купата си

" Казах на Еди Хърн да престане да гледа към мач с Тайсън Фюри тази година. Трябва да се биете с Пулев пред юни и Джошуа ще бъде сритан. Гарантирам, че Пулев ще нокаутира Джошуа, както Фюри го направи с Уайлдър ", сподели още Аръм.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР