Дионтей Уайлдър (41-0-1, 40 KO) и Луис Ортис (31-1, 26

...
Дионтей Уайлдър (41-0-1, 40 KO) и Луис Ортис (31-1, 26
Коментари Харесай

Дионтей Уайлдър и Луис Ортис застанаха лице в лице

Дионтей Уайлдър (41-0-1, 40 KO) и Луис Ортис (31-1, 26 KO) застанаха очи в очи 3 дни преди дълго чаканата им борба за купата в тежка категория на Световния боксов съвет. Двамата дадоха конференция в Лас Вегас, Съединени американски щати. Американецът, който ще пази пояса си, към момента е непобеден на професионалния кръг с актив от 41 победи и едно тъждество (срещу Тайсън Фюри). В първия си конфликт с Ортис на през март 2018 година Уайлдър нокаутира противника в десетия рунд.

“Ще опитам да дам най-хубавото от себе си. Същото важи и за Луис. Това е всичко, за което могат да мечтаят феновете. Тренираме доста, доста крепко. Очаква ни война. Трябва да бъдем съвършени в продължение на 12 рунда. Ако даже мигнеш - взрив! Лека нощ! Очаква ни изумителен мач. Нямам търпение”, съобщи първенецът.

”Тази борба няма да продължи 12 рунда. Или аз ще го нокаутирам, или той мен. Иска ми се да няма гонг сред рундовете, с цел да се бием докрай", закани се Ортис. Дългоочакваната среща за купата ще бъде излъчена директно по RING в ранните часове на 24 ноември. Галавечерта стартира в 4:00 ч. сутринта, а мачът сред двама от най-хубавите боксьори е “черешката на тортата”. "
btvnovinite.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР