Дионтей Уалдър прогнозира, че Олександър Усик ще постигне „лесна” победа

...
Дионтей Уалдър прогнозира, че Олександър Усик ще постигне „лесна” победа
Коментари Харесай

Уайлдър предрече „лесна” победа за Усик

Дионтей Уалдър предвижда, че Олександър Усик ще реализира „ лесна” победа над Антъни Джошуа. Двамата се сблъскват в реванш в Джеда, Саудитска арабия, в събота вечерта. През октомври предходната година украинецът победи по точки и взе купите на WBA, WBO, IBF и IBO. Към тях за този пердах е добавена и купата на Ring Magazine.

Уайлдър, който разгласи, че се връща на кръга на 15 октомври, чака триумф на Усик. Мнозина считат, че Бронзовия бомбардировач след конфликта с Хелениус в Съединени американски щати ще потърси пердах с спечелилия от Джошуа – Усик 2.

„ Честното ми мнение е, че всичко зависи от бойците” разгласи Уайлдър пред PBC Podcast. „ Мина доста време и това е време, в което те да създадат мъдро тактиките си за втория мач. Казват, че като се биеш с някой започваш да го познаваш малко по-добре за втори мач и още по-добре при трети. Сърцето ми споделя, че Усик ще победи елементарно. Моментът е у него, а и съумя да го направи един път вече”, добави Уайлдър.

„ Но в края на краищата това е бокс. Не се знае какво ще стане. Пожелавам им шанс. Нека да излязат от кръга, по този начин както са влезнали. Здрави и без проблеми”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР