Диона може и да изглежда като фатална жена, но и

...
Диона може и да изглежда като фатална жена, но и
Коментари Харесай

Диона заговори за фетишите и стана страшно! Певицата даде урок на мъжете

Диона може и да наподобява като съдбовна жена, само че и в този път се оказва, че външният тип лъже. В TikTok изявление певицата бе запитана какви са култовете ѝ в спалнята и истината ни изненада.

Виж още: Раздялата на Сандев и Стела е фалшив? Феновете разконспирираха сякаш „ някогашната “ двойка 

Ами... става известно, че Диона няма никакви култове! Ама безусловно никакви. Без белезници, без латексови костюми, даже без секси мед. сестри и лекари. " Искам единствено да ми е хубаво ", скромничи Диона. 

Певицата призна още, че обича нежните милувки, да се гушка, да я глезят и впрочем vanilla sex истории. С кого - не е ясно! Диона нееднократно е показвала, че има другар. То не бяха схванати ръце, сърца на сторита, само че... към момента го крие! Сещаме се и за други родни инстаграмърки, които все крият сътрудниците си, пък те все се оказват някои мастити предприемачи. Дали и при Диона е по този начин? Дано, нека!

Виж още: Ще има ли женитба? Бащата на Лолита Османова бил срещу годежа, а Гришо е самичък в България

Иначе Диона показа, че решаващо при нея дали ще си хореса някой мъж, е отношението му. Много зависело по какъв начин ще я заприказва. И гръцки господ да бил, в случай че не умее да я предразположи, нямал късмет. 

Изображение: https://www.instagram.com/diona_alpha/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР