Диона, която неотдавна бе заловена да шофира след употребата на

...
Диона, която неотдавна бе заловена да шофира след употребата на
Коментари Харесай

Диона изравни със земята Наско Колев

Диона, която наскоро бе хваната да кара след използването на наркотични субстанции, явно няма да елементарни на всички тези, които се майтапиха с издънката й или пък просто я обсъждаха. Сред тях бе и рапърът Атанас Колев, който бе съкровен другар на колежката й Лидия. Тогава Колев ехидно се подигра със случката.

 

Диона пък на собствен ред също не му остана длъжна и му върна, че никой нямало да чуе за него, в случай че не бил първо гадже с Мария Илиева, а по-късно и с Лидия. Според думите й, той цялостен живот е разчитал на непознатата популярност. Диона стигна по-далеч и даже попита: „ Това мъж ли е?! По-скоро е хетерос*ксуален п*дераст! “, смля го амбициозната фолкаджийка.

 

Само преди няколко дни тя се възползва от момента, до момента в който отговаряше на въпроси на почитатели в тик-ток, да го нападне още веднъж.

„ Никой не ми е дал нещо в живота, с цел да ми държи сметка, а той надалеч не е по-праведен от мен. Две години кара кола, без въобще да има брошура “, отсече певицата, без да разкрива повече детайлности.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР