Диона е една от най-откровените певици в българския музикален бизнес.

...
Диона е една от най-откровените певици в българския музикален бизнес.
Коментари Харесай

Диона откровена и неподправена: "Народът ни е злобен и недоволен"

Диона е една от най-откровените певици в българския музикален бизнес. Тя несъмнено споделя това, което мисли и усеща и не се тормози, че може да срещне ответна реакция, под формата на рецензии. Съвсем скоро певицата отговори почтено на въпроси, които почитателите ѝ задаваха в Инстаграм.

На 4 април за изборите за ново Народно заседание, а по този въпрос Диона още размишлява, тъй като не е решила дали ще гласоподава сигурно, само че повече клони да го направи. " Чудя се. Може би повече клоня към това да гласоподавам ", дава отговор певицата и добавя, че проблемите като че ли не са единствено в ръководещите, само че и в народа ни: " Народът ни е пъклен озлобен и неудовлетворен ", показа звездата на въпроса " Ще гласуваш ли? ".

Виж още:

За маските мнението си певицата не изрази с думи, а със фотография, на която жена носи защитна маска, на която са изобразени две ръце, които запушват устата, с което ясно демонстрира отношението си, само че сме сигурни, че Диона съблюдава всички разпореждания.

Иначе Диона се готви за нов шлагер, който евентуално скоро ще се появи. Тя обича да предизвика и показа на почитател, че обожава да излиза от зоната си на комфорт и не се усеща неприятно, когато го прави. Колкото до това, че непрекъснато се приказва за нея, младата певица не се тормози от този факт, а по-скоро би било противоположното, в случай че нямаше интерес към нея.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/diona_alpha/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР