Дион Уоруик напусна британските продуценти на The Masked Singer ужасена“

...
Дион Уоруик напусна британските продуценти на The Masked Singer ужасена“
Коментари Харесай

ITV The Masked Singer драмата обясни - какво направи звездата, за да „ужаси“ продуцентите

Дион Уоруик напусна английските продуценти на The Masked Singer „ ужасена “ по време на появяването си в хитовото шоу на ITV.

През януари, именитата певица стана първият участник, който беше изпъден от шоуто, когато беше демаскирана като Weather, само че времето й в програмата не мина без драма. По време на излизането си Дион настоя, че не е сюрпризирана, тъй като нейните лули са международно известни. „ Казах: „ Не мога да скрия гласа си. В момента, в който си отворя устата, ме няма! “ Това беше моята благословия и в никакъв случай не желая да го затулям. И по този начин, сега, в който отворих устата си, всички го схванаха. ”

Дион също беше вярно разпозната, когато взе участие в американската версия на шоуто като Мишка през 2020 година, а Никол Шерцингер призна, че е „ откачена “, че е играч. Но до момента в който Дион впечатли както съдиите, по този начин и феновете, същото не може да се каже за продуцентите на шоуто, които Дион остави „ да гледат с смут “, когато една нощ отхвърли да облече костюма й, както стана ясн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР