Дион изпробва различни средства - от парни душове до лекарства

...
Дион изпробва различни средства - от парни душове до лекарства
Коментари Харесай

Селин Дион приемала опиати по време на здравословните си проблеми: Можеше да е фатално

Дион тества разнообразни средства - от парни душове до медикаменти без рецепта - и посещава лекари по уши, нос и гърло и офталмолози, само че всички те са безрезултатни.

Когато признаците се ускоряват, певицата на " My Heart Will Go On ", обичана поради прецизния си вокал и неподражаемото си наличие на сцената, е посъветвана да приема медикаменти по лекарско наставление, в това число мускулни релаксанти като Валиум.

 

" Започнахме с два мг, с цел да забележим дали ще оказват помощ, по-късно с 2,5, след това с 3, 15 и 50 ", споделя Дион, като отбелязва, че медикаментите са почнали да работят толкоз бързо, че в един миг тя е взела 90 мг валиум, с цел да издържи едно осъществяване.

" Можеше да е съдбовно. Не съм се питал за равнището, тъй като не познавам медицината. Мислех, че всичко ще бъде наред. Работи няколко дни, няколко седмици, а по-късно към този момент не работи ", споделя тя. " Не разбрах, че можех да си легна и да спра да вдишвам. И човек се учи - учи се посредством грешките си " – приключва Дион.

Източник: people.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР