Динко Вълев пострадал при катастрофа с любимото си АТВ.Моят живот

...
Динко Вълев пострадал при катастрофа с любимото си АТВ.Моят живот
Коментари Харесай

Динко претърпя инцидент с АТВ

Динко Вълев потърпевш при злополука с обичаното си АТВ.

„ Моят живот е пъклен динамичен. Постоянно съм на ръба. Преди няколко дни претърпях доста неприятно рухване с АТВ, с над 100 км в час. Слава на Бога, съм жив и здрав ”, споделя Динко в обществените мрежи. Той не разкрива детайлности за злополуката, само че гледа позитивно на нещата, написа „ България през днешния ден ”.

``
реклама

„ Няма да се окайвам и съм споделил: По-добре да умра от тези машини, в сравнение с от опиати. Както желаете, по този начин го разбирайте, само че за мен най-долното е човек, който използва!!!! ”, безапелационен е ямболията.
 
Ловецът на бежанци е извадил шанс, защото е останал незасегнат макар високата скорост, с която е карал АТВ-то.

Не подобен шанс обаче имаше Динко, откакто обезобрази златния си мерцедес за 350 000 лв.. Тежкотоварен автомобил забърса първокласната кола на Динко на пътя сред Ямбол и Сливен. Камионът му пресича пътя, а ловецът едвам съумява да предотврати конфликта от злокобния удар. Цялата предна част на мерцедеса е смачкана като хармоника.

Уникалната кола, която е модел от 2019 е изцяло унищожена. Самият Динко е откаран в близката болница със устойчиво положение, само че имаше проблеми с дишането след конфликта.

През март тази година 65-годишен водач пък удари леко обичаното му „ Кубче ”—Мерцедес G-класа, модифициран в „ Брабус ”.

„ Спирам на червен светофар, а този дядо инцидентно не помни да спре ”, сбито разяснява злополуката Динко.

След като потроши няколко автомобила Динко към момента може да се утеши с пожарната или танка, които има. И да се похвали с поредна облага — състезателен „ Мерцедес ”.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР