Динко Вълев отново влезе в съда, за да чуе най-добрата

...
Динко Вълев отново влезе в съда, за да чуе най-добрата
Коментари Харесай

Уважавам бедните хора, но не търпя някой да ме прави на шматка, обяви Динко от Ямбол

Динко Вълев още веднъж влезе в съда, с цел да чуе най-хубавата вест

Окръжният съд в удостовери мярката за неотклонение на, който бе пуснат на независимост с парична гаранция от 5 хил.лева.

Припомняме, че босът на желязото от, бе задържан преди 8 дни поради реакцията му против привиден бедняк пред супермаркет в Равда. Динко разобличи сякаш сакатия мъж, само че прояви ненужна експанзия поради, което бе арестуван и

Точно преди седмица Районният съд в Несебър го освободи под гаранция (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ).

Покрай този случай се подвигна сериозен медиен звук и полицията разруши бандата с просяци. Оказа се, че престъпно проявеният бургазлия Бяндо Милев е работил с двама несретници, които му отчитали парите от милостиня – по 50 % от направеното.

Просяците изработвали по 300 лв. дневно, сочат техните самопризнания от досъдебното произвеждане. Те към този момент са дали показания, в това число и пред арбитър.

„ Уважавам бедните хора, почитам просяците, само че не понасям някой да ме прави на шматка, тъй като имам чест. Всеки си има чест “, сбит бе Динко Вълев.
 Динко Вълев с юриста си Виктор Паскалев (вдясно)
Заседанието на Окръжния съд в Бургас този следобяд мина бързо, без използване на нови доказателства. Прокуратурата посочи, че е обжалвала определението на Районния съд, тъй като смята, че Динко можел да се укрие или влияе на главния очевидец. Но отбраната от своя страна посочи, че Вълев е с чисто правосъдно минало, трудов контракт и сполучлив бизнес - т.е. няма никакъв интерес да се крие от правораздаването и е подготвен да понесе отговорност за дейностите си. Адвокатът му Виктор Паскалев имаше забележки само по правната подготовка на обвиняването, която съгласно него е прекомерно тежка.

Динко си изиска мобилния телефон, който е прибавен като материално доказателство по следствието. Той посочи, че не може да работи без смарт телефона си, само че от прокуратурата означиха, че ще му го върнат, когато даде паролата, с цел да могат да изследват наличието. Съдът даде глоба да се вземат единствено доказателствата, които са свързани с това произвеждане, без друга информация, която не е обвързвана с следствието.



 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР