Динко Вълев от Ямбол вече е далеч по-добре и очевидно

...
Динко Вълев от Ямбол вече е далеч по-добре и очевидно
Коментари Харесай

Динко се метна на АТВ и отправи поздрав: Ще ми ядете големия х*й!

Динко Вълев от Ямбол към този момент е надалеч по-добре и явно опасенията, че ще остане неработоспособен, са напразни. Днес, куцукайки, звездата от " ВИП Брадър " и " ловджия на бежанци " се метна на АТВ и насочи цинично обръщение към душманите си, които го били проклели да не оздравее. Той разгласява в профила си в Инстаграм видео, с което искаше да покаже, че възобновяване му върви чудесно.

От фрагментите излиза наяве, че чешита към момента мъчно се придвижва, само че поради това, което е претърпял, е цяло знамение, че въобще може да върви.Кръвта на ямболският предприемач обаче ври и той не може да стои спокоен.

„ Всяко нещо, което не може да ме убие, ме прави още по-силен. На всички душмани желая да кажа – да ми ядат огромния х*y “, сподели в типичния си жанр Динко и отпраши с жълтото АТВ..

Припомняме, че преди повече от месец той пострада доста тежко при репатрирането на извърнат тир край Девня. Стрелата на крайник безусловно го натроши, наложи се да бъде признат по неотложност в МБАЛ " Света Анна " във Варна, а по-късно превозен с медицински хеликоптер до УМБАЛСМ „ Пирогов ”, където бяха осъществени няколко доста тежки интервенции. 

Мнозина считаха, че Динко в никакъв случай няма да може да проходи, а други непосредствено го отписаха. " Ако беше някой различен човек на мое място - да беше отпътувал, само че аз съм мощен човек и ще се оправя ", сподели още тогава Динко. Преди дни той разкри, че е по-добре и " до няколко дни ще кара мотори ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР