Динко Вълев нашумя преди 7-8 години, когато той и негови

...
Динко Вълев нашумя преди 7-8 години, когато той и негови
Коментари Харесай

Лъжец и мошеник! Динко от Ямбол уж гони бежанците, а е милионер благодарение на тях

Динко Вълев нашумя преди 7-8 години, когато той и негови чиновници спираха бежанците да минават в България, изтезаваха ги и ги връщаха назад зад граница. Днес обаче от активността на Динко няма и помен.

Ямболията е станал милионер, и то с помощта на същите хора, които преди време измъчваше. В общественото пространство се твърди, че риалити героят се е продал на афганистанците и ги пуска в България против избрана сума.

Всичко това дава отговор на въпроса по какъв начин си е купил Динко новата кола. Той подкара „ Майбах “ вид джип за цели 500 000 лв..

Динко нашумя отново в последните няколко дни поради едно меле на Автомагистрала Тракия. Един от неговите камиони провокира злополука, откакто спука гума. Няма жертви, само че въпреки всичко казусът бе отразен от всички медии.

Интересното е по какъв начин от една спукана гума ще се стигне до верижна злополука. Очевидно камионът е бил в нередовност, тъй като за Динко по-важно е да спести някой лев, в сравнение с да обезопаси човешките животи.

Динко е измамник и шарлатанин от класа. В „ Биг Брадър “ преди 6 години твърдеше, че Джино Бианкалана е обрал някогашната си другарка, само че момичето отхвърли в ефир.

Схемата му с бежанците пък била следната. Хващал ги на границата и им предложил договорка. Те му давали големи суми пари, а той ги пускал и не ги измъчвал даже.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР