Динко Динев ли хвана с кеш съдийката Елена Динева, за

...
Динко Динев ли хвана с кеш съдийката Елена Динева, за
Коментари Харесай

Динко Динев ли плати на съдийката Динева, за да прецака Емануела!?

Динко Динев ли хвана с кеш съдийката Елена Динева , с цел да отсъди повече от неуместно правосъдно решение, което е позор за специалността магистрат? Този логически въпрос си задават всички естествени хора, откакто преди седмица излезе най - тежкият магистратски гаф за тази година. Той общо взето гласи следното: Майка, разграничена с бащата на детето си, която постоянно работи нощно време и употребява услугите на бавачка, НЕ може да гледа детето си.

Така извънредно простовато разсъждава съдийката Елена Динева. Логично пораждат няколко въпроса, тя тъпа ли е или е хваната според? Ако не е нещо от двете варианти, то мисловната активност на госпожа Динева е изумителна. Например лекарките, които постоянно дават нощни наряди, не би трябвало да имат деца, тъй като, по логиката на Динева, щом работят нощно време, не могат да ги гледат. Или медицинските сестри. Или изобщо всяка специалност, която постанова работа през нощта. 

Та същата тази извънредно некорумпирана Елена Динева решила , че тъй като Емануела пее в заведения късно по нощите, не заслужава да гледа сина си Митко и той би трябвало да бъде присъден на татко си . Който е наследник на скандалния милионер Динко Динев. А той пък има комплекс, че може всичко да си купи и що да не си купи и някакво правосъдно решение. Хипотетично. 

В обществен пост в Инстаграм Емануела разкри пред почитателите си какво се е случило в съда, на първото дело за настойничество. Въпросната госпожа Елена не е обърнала внимание на нито едно от доказателствата, с които Емануела разполагала и показала.

Има разпореждане от прокурор, че няма съображение за отчуждаване на детето от бащата, само че и това не е взела под внимание. Еленчето от съда само си харесала очевидци и доказателства на Митко Динев, което някак си доста бие на очи, че е пристрастна. По този метод тя не  слага равни пред закона двете страни, а това е незаконосъобразно и е жестоко нарушаване на човешките права.  

Проблем с Митко Динев нямам, персонално мое мнение е, че зад това решение стои татко му ", разяснява пред HotArena певицата. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР