Динамо Загреб 3 : 2 Лудогорец 72′ И РИК ДЖОНАТАН

...
Динамо Загреб 3 : 2 Лудогорец 72′ И РИК ДЖОНАТАН
Коментари Харесай

Динамо - Лудогорец 3:2, орлите с двама души по-малко


Динамо Загреб

3: 2

Лудогорец
 72′
И РИК ДЖОНАТАН Е ИЗГОНЕН! Лудогорец доигра дуела в Загреб едвам с 9 индивида, като в 72-ата и Рик Джонатан пое прибързано към съблекалнята. Бразилецът наивно замахна с ръка след спор за топката с Дарио Шпикич, а това се оказа задоволително за рефера Бастиен да му покаже фаален втори жълт картон.
71′
Смяна на върха на офанзивата в състава на Динамо (Загреб).
70′
Появилият се като запаса Садег Мохарами изгуби самостоятелен спор с Рик Джонатан , а по-късно можеше да го спред само непозволено.
67′  Снимка 583627
Източник:
66′
Дино Перич удари Кирил Десподов, поради което получава жълт картон.
65′
Матиас Тисера ще размени на върха на офанзивата Игор Тиаго.
52′
Резервата на Динамо - Лука Иванушец имаше опция бързо да успокои събитията в този така и така привидно решен дуел. Симон Слуга обаче показва качествена реакция и избави " орлите " от гол №4.
49′
ГОООЛ ЗА ЛУДОГОРЕЦ! 3:2! ДЕСПОДОВ! ДУЗПА! Второто полувреме започва по този начин, както финишира и първата част - с гол за Лудогорец, който беше дело на Кирил Десподов. В 49-ата минута френският арбитър Беноа Бастиен получи сигнал от ВАР, че малко по-рано Перич е играл непозволено с ръка при изстрел с глава на Игор Тиаго след корнер. Корекцията беше направена, а Десподов не трепна от бялата точка за 3:2.
47′
Йосип Мишич бива сменен от Амер Гояк.
47′
Младата звезда на Динамо - Мартин Батурина е изваден от игра за сметка на Иванушец .
47′
Мануел Шоу бива сменен от младия футболист на Лудогорец - Иван Йорданов.
47′
Жан Карничник заиграва в центъра на отбраната, а напускащият е Сисиньо .
 Снимка 583626
Източник:
47′
Спас Делев ще се опита да подкрепи лудогорската офанзива, а вместо него напуща Игор Пластун.
46′  Снимка 583624
Източник:
46′
На полувремето Анте Чачич реши да предприеме серия от тактически смени. Мохамед влиза в игра вместо Ристовски .
45′
ИГРАТА съдебна експертиза ПОДНОВЯВА!
45+2′
ПОЧИВКА!
45′
ГООЛ ЗА ЛУДОГОРЕЦ! 3:1! ДЕСПОДОВ! Буквално в идната офанзива, Лудогорец откри сили да понижи най-малко с малко своето съществено закъснение. Имащият много тиха вечер Кирил Десподов се възползва от неприятно изчистване на Перич и с акробатично осъществяване от към дузпата направи 1:3.
44′
Рик Джонатан удари без топка Адеми и получава жълт картон.
43′
ГООЛ ЗА ДИНАМО! 3:0! ОРШИЧ! И въпреки всичко Мислав Оршич не бе споделил последната си дума, като Лудогорец беше посечен за трети път секунди преди почивката. Гореспоменатият показва своята креативност по крилото, а превъзмогването на Пьотровски и Вердон му разреши да шутира технично към далечния ъгъл, с цел да може топката да се отклони от страничната греда и оплете в мрежата на нашия отбор.
35′  Снимка 583623
Източник:
32′
ДЪРМИЧ! Единствено шансът отърва българския представител от това да не губят с 0:3 след единствено половин час. Отбраната на разградчани отново се оказа фигурант против техниката на Йосип Дърмич. Нападателят финтира поредно двама лудогорци, след което настройки топката на по-удобния си десен крайник. Кълбото мина малко над горната греда на Слуга.
26′
ГООЛ ЗА ДИНАМО! 2:0! ДУЗПА! ОРШИЧ! Духът на 11-кратния отличник на страната ни дефинитивно бе грохнал в 26-ата минута, когато френският арбитър Бастиен отсъди дузпа за хърватските домакините. Антон Недялков се подлъга по дейностите на Шпикич и го фаулира в наказателното поле. С виновната задача да извърши наказателния удар се нагърби Оршич и въпреки Слуга да усети ъгъла, той по този начин и не завоюва самостоятелната борба със своя съотечественик.
22′
Нов късмет за Лудогорец се откри в 22-ата минута, когато след малко меле Оливие Вердон можеше да отиграе надалеч по-добре. Изстрелът на бенинеца обаче не притежаваше нужната акуратност.
 Снимка 583622
Източник:
21′
Мачът се изнерви. Йосип Мишич фаулира също Рик Джонатан.
18′
Стефан Ристовски се заяде с Рик Джонатан и получава подобаващ картон.
 Снимка 583619
Източник:
17′
ИЗГОНИХА ДОМИНИК ЯНКОВ! Само за секунди - от тежка, задачата на Лудогорец се трансформира в привидно невъзможна! Плеймейкърът на " орлите " Доминик Янков беше изведен на стрелкова позиция и единствено феноменалната интервенция на Ливакович го спря за възобновяване на паритета. Но неприятното за българския национал занапред предстоеше. Халфът потегли да гони отбитата топка, само че влезе в краката на Адеми, а северномакедонецът хитро му " създаде " втори жълт картон.
12′
ГООЛ ЗА ДИНАМО! 1:0! ДЪРМИЧ! С оглед началните мигове на този реванш, изненада не се оказа фактът, че " модрите " откриха резултата в своя изгода. В 12-ата минута Антон Недялков беше разигран от фланговите играчи на Динамо, а Стефан Ристовски центрира чудесно за намиращия се на втора греда Йосип Дърмич. За някогашния стрелец на Норич пък остана приятната задача да се разпише с глава.
9′
Доминик Янков разреши на Стефан Ристовски да мине пред него и се принуди да го фаулира.
3′
АДЕМИ! Двубоят не стартира по най-хубавия метод за " орлите ", които бяха застрашени от това да инкасират ранно попадение в 3-ата минута. Динамо провежда офанзива през центъра, след което топката стигна до Адеми, стрелял от границата на наказателното поле. Симон Слуга обаче бе на мястото си и блесна с значимо избавяне.
1′
НАЧАЛО НА МАЧА!
 Снимка 583620
Източник:
Състав 40. Доминик Ливакович 12. Симон Слуга 13. Стефан Ристовски 4. Сисиньо 4. Бошко Шутало 24. Оливие Вердон 55. Дино Перич 32. Игор Пластун 14. Роберт Любичич 3. Антон Недялков – капитан 10. Мартин Батурина 23. Мануел Шоу 27. Йосип Мишич 6. Якуб Пьотровски 5. Ариян Адеми – капитан 64. Доминик Янков 99. Мислав Оршич 11. Кирил Десподов 77. Дарио Шпикич 9. Игор Тиаго 18. Йосип Дърмич 73. Рик Джонатан Треньор Анте Чачич Анте Шимунджа Резерви 1 Даниел Загорац 1 Серджио Падт 2. Садег Мохарами 67. Дамян Христов 6. Расмус Лауритсен 5. Георги Терзиев 7. Лука Иванушец 10. Матиас Тисера 8. Амер Гояк 14. Дени Групер 9. Бруно Петкович 17. Жоржиньо 11. Махир Емрели 21. Жан Карничник 12. Петер Бочкай 75. Петар Георгиев 20. Антонио Марин 79. Тихомир Димитров 24. Марко Толич 82. Иван Йорданов 66. Емир Дилавер 90. Спас Делев 70. Лука Менало
Лудогорец излиза против Динамо (Загреб) в реванш от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Мачът е на " Максимир " от 21:00 часа.

Българският първенец загуби първия мач в Разград с 1:2 и ще търси наложителен поврат в Хърватия. В лагера на " орлите " са окуражени за триумф, който да ги приближи оптимално към огромната им цел - влизане в групите на най-популярния шампионат.
 Шимунджа: В Загреб би трябвало да бъдем умни и ефикасни
Шимунджа: В Загреб би трябвало да бъдем умни и ефикасни

" Не е нужно да играем красиво "

След като отпадна правилото за " гол на непознат терен " 11-кратният първенец на България ще се нуждае единствено от едно попадение задатък, с цел да вкара срещата най-малко в продължения.Старши треньорът Анте Шимунджа няма да може да разчита на Бърнард Текпетей, който е осъден за мача.

Клод Гонсалвеш и Каули Оливейра пък към момента не са възобновени и няма да могат да играят в мача. Добрата вест за " орлите " е завръщането в игра на Мануел Шоу.

До момента Лудогорец в профил Сутиеска и Шамрок Роувърс. Победителят от тази двойка ще се класира за плейофа в Шампионска лига, където най-вероятно ще срещне норвежкия Бодьо/Глимт, който разгроми Жалгирис с 5:0 в първия мач посред им.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР