Дина Ашър-Смит се завърна ударно към състезанията в зала, след

...
Дина Ашър-Смит се завърна ударно към състезанията в зала, след
Коментари Харесай

Ашър-Смит с две победи за два дни и №1 в света за сезона на 60 метра

Дина Ашър-Смит се завърна стремително към надпреварите в зала, откакто още в първия си старт от 2018 година насам оглави международната класация за сезона на 60 метра. В петък в Карлсруе тя завоюва с подравнен персонален връх от 7.08 секунди, а два дни по-късно в Дюселдорф си обезпечи още една победа на 60 метра, този път със 7.12 секунди.

Това беше и първи старт за Ашър-Смит от Световното състезание в Доха през 2019 година, където завоюва купата на 200 метра.

View this post on Instagram

“Беше странна година и мина доста време, откогато се състезавах на интернационалната сцена, тъй че не знаех какво да чакам. Но беше доста добре да направя най-бързото си разкриване на сезон и да изравня персонални си връх.

Работих доста крепко в тренировките и съм щастлива да видя, че тези детайли бяха изпълнени. Сезонът в зала е в действителност значим за мен, повече от всеки път, тъй като пропуснах цяла година надпревари на високо равнище. Развълнувана съм какво ще ми донесат идващите състезания”, съобщи Ашър-Смит след първия си старт в Карлсруе.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР