дин от най-популярните рапъри у нас - Ивайло Иванов-Играта се

...
дин от най-популярните рапъри у нас - Ивайло Иванов-Играта се
Коментари Харесай

Рапърът Играта минал през ада в битката с COVID-19

дин от най-популярните рапъри у нас - Ивайло Иванов-Играта се възвръща към този момент втори месец, откакто бе инфектиран с ковид.

С подлата болест е трябвало да се оправи и неговата другарка Марияна.

Играта описа, че е трябвало да мине през пъкъла в полседните месеци, а престоят му в болница е бил меко казано тестване.

"Благодаря на приятелката ми, че беше до мен от самото начало. Тя го караше по-леко, до момента в който аз имах 5 дни, в които ми се губеха моменти. Температурата ми не спадаше. Изпадах в тежка меланхолия. Постоянно се пробвах да помириша някакви неща. Може да звучи смешно, само че в този момент съм признателен, когато подушвам пастата за зъби ", показа в ефира на Играта.

Той означи, че няма съпътстващи болести и тренира постоянно.

"Имам доста близки, които спортуват, само че все пак изкараха доста тежко вируса ", разяснява Играта.

Оказа се обаче, че рапърът нямал платени здравни осигуровки. Новината провокира ужас в обществените мрежи. Ивайло изясни повода за това.

"Преди 6 месеца желаех да си платя здравните осигуровки. Работя в областта на музиката и имаше компании, които подадоха погрешно заявления. При моето предпочитание за заплащане от Национална агенция за приходите ми обясниха, че би трябвало се свържа с компаниите, с цел да подадат отначало декларациите. От Фирмите пък ми споделиха,че желаят писмо от Национална агенция за приходите. Попаднахме в обаян кръг. Успях да ги платя към този момент и благодаря на хората, които ми помогнаха. Благодаря, че макар осигуровките, ме хоспитализираха ", разясни той.

Играта и неговата другарка споделиха, че са възмутени от отношението на някои от лекарите.

"След като положението на Ивайло се утежни, извикахме Спешна помощ. Когато дойдоха ни се скараха, че сме ги потърсили. На другия ден още веднъж потърсихме лекарска помощ, тъй като в действителност той беше доста зле. Приеха го в болница ", описа приятелката на изпълнителя Марияна Събева.

"Не може в 05.00 ч. сутринта сестрата да пристигна при мен и да ми се разкрещи, че абокатът ми се е разместил. Те са нашите ангели и би трябвало да ни пазят. Не желая вежливост, желая отношение ", безапелационен бе изпълнителят.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР