Димо Господинов става лектор в магистърската програма за бизнес софтуерДимо

...
Димо Господинов става лектор в магистърската програма за бизнес софтуерДимо
Коментари Харесай

ERP Academy привлече експерт по защита на данните в ЕС

Димо Господинов става преподавател в магистърската стратегия за бизнес програмен продукт

Димо Господинов е сертифициран специалист по отбрана на данните в Европейски Съюз (CIPP/E)
(снимка: AVS Agency)

Димо Господинов, специалист по отбрана на данните в Европейски Съюз, е измежду новите лектори в магистърската стратегия „ Бизнес програмен продукт и ERP платформи ” на ERP Academy. Той ще води профилирания курс „ Икономически аспекти на сигурността на информацията (General Data Protection Regulation) ”.

Димо Господинов е юрист в София, създател и ръководещ съучастник в Адвокатско сдружение „ Господинов и Генчев ” (GGlaw). Той е сертифициран специалист по отбрана на данните в Европейски Съюз (CIPP/E) и ръководство на системи за отбрана на данните (CIPM), Fellow of Information Privacy (FIP) към Международната асоциация на експертите в региона на персоналните данни (IAPP), както и интернационален помощник към Американската адвокатска гилдия.

Курсът „ Икономически аспекти на сигурността на информацията (General Data Protection Regulation) ”, който ще бъде воден от доцент доктор Антон Герунов и Димо Господинов, преглежда главните стадии в организационната промяна, обвързвана с ръководството на персонални данни. Курсът дава познания за моделиране и редизайн на бизнес процеси, като визира също софтуерни правила и функционалности на ИТ системите.
още по тематиката
Магистърска стратегия „ Бизнес програмен продукт и ERP платформи ”, основана от ERP Academy в партньорство с Висше учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ), е единствена по рода си у нас. Специалисти от SAP, Oracle Academy, ERP.BG, Balkan Services, Team Vision, NearSoft Europe образоват консултанти в областта на бизнес софтуера, които са едни от най-търсените фрагменти в страната и чужбина.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР