Димо Алексиев влиза в шоуто Като две капки вода, узна

...
Димо Алексиев влиза в шоуто Като две капки вода, узна
Коментари Харесай

Димо Алексиев и Дивна в новия сезон на Капките

Димо Алексиев влиза в шоуто " Като две капки вода " , разбра HotArena .

Актьорът е получил покана персонално от Маги Халваджиян. Продуцентът на шоуто е изумен от певческите умения на Димо. Алексиев изуми всички с представянето си в " Маскираният артист ". Скрит зад облика на Рицаря , никой от детективския панел не съумя да разпознае екранния лекар Генадиев. 

Макар да е ужасно претрупан с " Откраднат живот " и постановките в Народния спектакъл, Алексиев е приел да взе участие в предаването за фалшификати. А Халваджиян не изневерява на традициите във всеки сезон на шоуто да има артист измежду участниците. 

Предишни години това бяха Станимир Гъмов, Филип Аврамов, Башар Рахал, Калин Врачански и други. Друг съвсем сигурен участник е Дивна. Младата певица още веднъж изгря на сцената след присъединяване си в " Маскираният артист ". Там тя беше дегизирана като Пилето. 

Засега младата певица не е удостоверила на 100% дали ще взе участие. Но надали ще откри по-голямо поле за изява от гледаното шоу, написа България през днешния ден. 

През този сезон форматът на Капките ще е друг. Известните участници ще бъдат седем, а не осем. Последният в листата ще бъде инцидентен човек. " Всеки може да се запише ", разгласи Халваджиян. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР