Димо Алексиев, който играе д-р Генадиев в хитовия сериал Откраднат

...
Димо Алексиев, който играе д-р Генадиев в хитовия сериал Откраднат
Коментари Харесай

Димо Алексиев: Какви звезди сме с по 3,60 в джоба

Димо Алексиев, който играе доктор Генадиев в хитовия сериал " Откраднат живот ", а към този момент свети и в друга поредност на Нова ТВ " Ягодова луна ", постоянно е казвал безусловно " голите истини " за родния елит. Актьорът, който завоюва " Аскеер " през 2009 година в категория " Изгряваща звезда " за основната си роля в постановката " Калигула " на режисьора Явор Гърдев, преди време бе пуснал публикация в обществените мрежи: " Търся си платена работа ". И не, не беше подигравка, напълно искрено обръщение, че известността в България не значи безусловно финансова сигурност, камо ли благоденствие.

" Защото като станеш малко по-популярен, стартират да ти звънят всевъзможни хора, за всевъзможни неща и всичко е благотворително, и всичко е все за без пари. И в случай че откажеш, стартират да те считат за надут и безочлив ", разяснява Димо Алексиев. Дава си сметка, че в един миг участията са много, само че се оказва, че си притиснат от сметки в бита. " Всъщност това е доста смешно... Ние сме огромни звезди с по 3,60 лв. в джоба. И е доста крепко да си огромна звезда ", изтъквал е артистът с горчива подигравка.

Без терзание, той споделя по какъв начин е изкарал два сезона и половина в Народния спектакъл без да получи нито една роля. Стоял, тъй като тогава се родила огромната му щерка Лора, която е от колежката му Ани Топалова. Димо бил заставен да стои на този щат, с цел да има сигурна заплата. И въпреки да изиграл мощна роля в " Калигула ", с която се популяризира и получи премия, даже се съблече на сцената, поради нея, май понесъл повече негативи, в сравнение с позитиви. След като получил " Аскеер ", артистът не получавал функции по неразбираеми за него аргументи. Освен това, изтъквал е Димо Алексиев, един път когато си се докоснал до " подобен спектакъл, по-късно е доста комплицирано да се върнеш и отново да си чики-рики ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР