Димитровградският общински драматичен театър Апостол Карамитев“ обяви програмата си за

...
Димитровградският общински драматичен театър Апостол Карамитев“ обяви програмата си за
Коментари Харесай

Театърът в Димитровград обяви програмата за октомври

Димитровградският общински трагичен спектакъл „ Апостол Карамитев “ разгласи програмата си за месец октомври. На сцената му ще гостуват театрални постановки за деца и възрастни, балетен театър и концерти.

Програмата започва на 4 октомври в 19 часа с концерт–спектакъла „ Кръстопът на танца “ на Общински център за танцово изкуство „ Галаксико “. На сцената в театъра ще гостуват още пет танцови обединения от страната, които ще показват и мостри от класическия балет.

На 7 октомври от 19 часа с „ Музиката на Италия “ ще гостува артистът и артист Руслан Мъйнов. Концертната стратегия вклюва обичани песни от фестивала „ Сан Ремо “, най-големите шедьоври на Росини и Маскани и други музикални произведения, под диригентството на Левон Манукян.

На 16 октомври от 19 часа на димитровградска сцена с постановката „ Иконите спят “ ще гостува Драматичен спектакъл „ Гео Милев “ – Стара Загора. Спектакълът споделя за последните месеци от живота на Гео Милев в неговото най-близко обграждане.

На 19 октомври, събота, от 11 часа, за децата Държавен куклен театър-Стара Загора ще показа „ Чорапкова приказка “.

На 22 октомври от 19 часа на димитровградската театрална сцена ще гостува Мая Бежанска с пиесата „ Козата, която свири на акордеон “. Автор е Елин Рахнев, а пиесата споделя за актриса от дребен спектакъл, която от 25 години играе една и съща роля, до момента в който един ден взема решение да промени напълно кариерата и живота си.

Финалът на октомврийската стратегия в димитровградския спектакъл е на 29 октомври, от 19ч., с концерта „ Да обичаш Гершуин “ на Хилда Казасян, Васил Петров, Теодоси Спасов и Плевенската филхармония.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР