Димитровград. Кметът на Община Димитровград и зам-председател на НСОРБ Иво

...
Димитровград. Кметът на Община Димитровград и зам-председател на НСОРБ Иво
Коментари Харесай

Община Димитровград: Кметът и зам-председател на НСОРБ Иво Димов участва в днешното заседание на Управителния съвет на Националното сдружение на общините в Република България

Димитровград. Кметът на Община Димитровград и зам-председател на НСОРБ Иво Димов взе участие в днешното съвещание на Управителния съвет на Националното съдружие на общините в Република България. Това оповестиха от . Кметовете ще дискутират с министър Николай Нанков настоящи проблеми на общините и взаимоотношението им с Министерство на районното развиване и благоустройството. Извън работата по дневния ред Иво Димов ще разиска с министър Нанков започването на ремонта на пътя Чирпан - Симеоновград, построяването на новото кръгово до Язаки, както и водоснабдяването до новата промишлена зона до с.Крепост. Кметът на Димитровград ще разяснява с министъра и дейностите по завършването на пътя Хасково - Димитровград. Покана към министър Николай Нанков да посети региона, насочи кмета на община Димитровград в днешната среща.
В дневния ред на съвещанието ще бъдат разисквани мнения по Закона за устроиство на територията, рамка за мнение на НСОРБ по плана на Национална здравна карта, стадиите по осъществяването на плановете на сдружението и други настоящи въпроси.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР