ДИМИТРОВГРАД - ХАСКОВОВлюбените Валентина и Валентин от Димитровград ще се

...
ДИМИТРОВГРАД - ХАСКОВОВлюбените Валентина и Валентин от Димитровград ще се
Коментари Харесай

Валентин и Валентина се женят в Деня на влюбените

ДИМИТРОВГРАД - ХАСКОВО
Влюбените Валентина и Валентин от Димитровград ще се врекат във честност на празника на Св. Валентин през днешния ден. Те ще сключат цивилен брак в ритуалната зала на общината.

Освен че двойката ще чества имен ден и ще се радва на сватбено празненство, младоженецът е и рожденик. Влюбените ще станат семейство в 16 ч. Лично кметът Иво Димов ще венчае бъдещите младоженци. За тях са приготвени бутилка алено вино и други дарове от общината. 

Гражданският обред за сключващите брак на 14 февруари е безвъзмезден. Това стана по предложение на градоначалника през 2015-а. В областния град също ритуалът ще бъде безвъзмезден за втора поредна година в Деня на влюбените. Идеята бе на кмета Добри Беливанов.

4 са двойките, които ще разменят брачни халки в Хасково през днешния ден. Първите щастливци ще станат семейство в 11 часа в ритуалната зала в Младежки център.

Специални дарове са подготвили от общината. С бутилка вино и сувенири ще зарадват всички младоженци, които ще се бракосъчетаят на празника.

18 ритуала от началото на годината до през вчерашния ден са осъществени в Града на Богородица. През предходната година пък са подписани общо 351 брака.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР