Димитровград. Човек, който нищо не иска за себе си е

...
Димитровград. Човек, който нищо не иска за себе си е
Коментари Харесай

Местни избори 2019 г.: Иван Евлогиев, АБВ: Димитровград е в криза, по време на криза идва великото време на гражданите на обединението, без цвят и партийни пристрастия

Димитровград. Човек, който нищо не желае за себе си е несломим. Димитровград е в рецесия. По време на рецесия идва великото време на жителите на обединяването, без цвят и партийни пристрастия. Това сподели при откриването на предизборната си акция в Димитровград претендентът за кмет Иван Евлогиев, повдигнат от Коалицията АБВ и “Ние, жителите ”, съобщи кореспондент на Радио " Фокус " - Пловдив . Официалното разкриване се състоя в Драматичния спектакъл “Апостол Карамитев ”, където пристигнаха доста жители и симпатизанти. „ Върнах се в моят град, с цел да се опитам да дам една визия за неговото бъдеще. Това е една идея, за която си коства човек да даде всичко, което е натрупал като опит и познания, през възходи и провали, през комплицираното време на нашето потомство “, сподели Евлогиев. „ За себе си мога да кажа, че постоянно съм търсил националното и над националното измерение на нещата, които върша. Надявам се, че множеството го знаят /над 1000 индивида директно или индиректно са работили с мен/, а други са го почувствали от персоналните ни контакти. Животът ме е сблъсквал с всевъзможни ситуации-получавал съм доста и съм губил доста “, добави претендентът за кмет. „ Вярно е, че няма по-голямо от хляба, само че е и правилно, че няма по-унизително да трепериш всеки ден и да зависиш от чиновника на властта, почнал да се счита за всевластен “, сподели още Евлогиев и благодари на водача на АБВ Румен Петков и на Светозар Съев, които са повярвали във силата на гражданското общество и са подкрепили основаването на Димитровградската коалиция „ Ние жителите “, която се превраща в главната опция на ръководещите.
След това Евлогиев показа листата с общински съветници.
В трагичния спектакъл “Апостол Карамитев ”, с цел да поддържат претендента за кмет на АБВ и “Ние, жителите ” участваха и Недялко Йорданов и Хайгашод Агасян.
С бюлетина 68 димитровградчани могат да поддържат претендента за кмет Иван Евлогиев.
Цветана ТОНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР