Димитрина Хаджиева - Недина е кандидат за кмет на община

...
Димитрина Хаджиева - Недина е кандидат за кмет на община
Коментари Харесай

Димитрина Хаджиева- Недина: Хвърлям се смело в битката за доброто на родния ми град

Димитрина Хаджиева - Недина е претендент за кмет на община Сандански. Тя е родена в Сандански и целият ѝ житейски път е обвързван с него. Омъжена е, има един наследник на 24 години. Живее със брачна половинка си и сина си в Сандански.
Средното си обучение приключва в ПГ „ Яне Сандански ” с цялостно отличие. Висшето си юридическо обучение приключва в СУ „ Свети Климент Охридски ” с отличен триумф от държавните изпити.
През 1993 година стартира работа като областен арбитър в Районен съд Сандански. Три години по-късно, дружно с още двама нейни сътрудници, изненадващо подава оставка, заради противоречие с методите на работа в съда към оня миг.
През 1996 година стартира кариерата си като юрист в Адвокатска гилдия - Благоевград и до през днешния ден развива адвокатската си процедура, като се специализира в региона на гражданското право. Един от водещите цивилен юристи в град Сандански.
Кандидат за депутат от Политическа партия в 48-ото Народно събрание. Понастоящем е депутат в 49-ото Народно събрание от коалиция Политическа партия - Демократична България.
В решенията и дейностите си се води от правилото, че във времена на морална рецесия, да се стои настрани от публичния живот е най-грешното държание.
" Ако домът, в който си се родил, израснал и обичаш с цялото си сърце, е безстопанствен - покривът му тече, подът е продънен, прозорците изпочупени - разрушава се. Някакви хора сноват напред – обратно. Уж би трябвало да го поддържат, а в действителност отмъкват каквото им попадне
Тогава какво ще направиш?
Ще се вайкаш?
Ще се възмущаваш?
Ще се оплакваш?
Това не оказва помощ.
Остава ти единствено едно:
Да запретнеш ръкави и да се погрижиш.
Да поправиш вредите.
Да почистиш мръсотията.
Да ти стане уютно и комфортно.
Хвърлям се самоуверено в борбата за положителното на родния ми град. Екипът ми е подготвен и решен да работим за чист, богат, зелен и цялостен с живот Сандански.
Защото Сандански е най-прекрасното място на света, където Господ е стоварил всичките си благосъстояния: неповторим лечителен въздух, минерални извори, планина, най-хубавите лозови масиви, най-вкусните розови домати, морски бряг на час и половина път.
От нас зависи да използваме тези богатства по най-хубавия метод, тъй че хората да желаят да останат тук, да имат почтени приходи и високо качество на живот.
Ще вложа целия си опит и познания, с цел да реализираме тази фантазия, споделя претендентът за кмет

Предизборна обява. Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР