Димитър Йорданов Илиев на 66 години от пернишкото село Люлин,

...
Димитър Йорданов Илиев на 66 години от пернишкото село Люлин,
Коментари Харесай

С кучета, дронове и екипи на полицията: Откриха 66-годишния Димитър, който изчезна от Пернишко

Димитър Йорданов Илиев на 66 години от пернишкото село Люлин, който изчезна на 23 август, е открит жив в центъра на село Божурище, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Той е открит през вчерашния ден, към 19:30 часа от чиновници на ОДМВР-Перник и сътрудниците им от Столична дирекция на вътрешните работи.

Още преди да бъде получен сигнал в полицията, че мъжът не се е прибрал, на 24 август органите на реда се самосезирали от изявления в обществената мрежа, като мъжът бе разгласен и за общодържавно търсене.

Призивът е всеки, който има информация за Димитър Йорданов, да се свърже с полицията

Изготвена бе карта на региона и още в първите часове бе подхванато претършуване на с. Люлин къща по къща, както и на целия съседен регион. Прегледани са камерите за видеонаблюдение в региона и отвън него, извършени са диалози с локални хора и служащи в обектите в близост.

В издирването са включени полицейски кучета и дронове, както и екипи, обходили и ревизирали изходите от селото посока София и Перник.

На 25 август е получена информация, че мъжът е видян в гр. Банкя. Предприето е претършуване на града и следенето посредством видеонаблюдението.

Случаят продължава да се проверява

В издирването помогнаха и медиите, които разгласиха информация за 66-годишният мъж. На нея е реагирал и гражданин на с. Божурище, забелязал мъжа в центъра на селото.

Незабавно полицейски чиновници от Перник и Столична дирекция на вътрешните работи се насочили натам и към 19:30 часа търсеният е открит и по-късно предаден на околните му.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР