Димитър винаги вика шофьор, когато е употребил алкохол. Не мога

...
Димитър винаги вика шофьор, когато е употребил алкохол. Не мога
Коментари Харесай

Жената на шофиралия поршето: Най-разумният човек, не го вярвам, но не съм била там

Димитър постоянно вика водач, когато е използвал алкохол. Не мога да си обясня станалото. Това сподели поискалата анонимност половинка на Димитър Любенов, който на 1,73 промила алкохол и дрогиран с кокаин блъска кола и умъртви возещия се в нея французин Лорен Пети

Жената на Димитър, която е и майка на сина му, проговори пред " 24 часа ", а по-рано през днешния ден и съдружникът на Любенов Стойчо също описа за случая.

Тя уточни, че не може да си изясни случилото се. Описа половинката си като най-разумния човек. " Дори аз скоро имах рожден ден и ми прати на скрийншот номер на водач, който да ме вземе с моята кола ", уточни дамата. " Аз нямам пояснение за случилото се и не мога да допускам. Той е доста проведен и доста виновен човек ", добави тя.

" Димитър стопира колата, с цел да помогне на животни, нямам доверие, че е споделил " К`во ти пука за тия французи ". Не го имам вяра, само че не съм била там. ", уточни още майката на 3-годишния наследник на Любенов. Детето постоянно се возело в столче.

" За мен остава да се боря ", сподели дамата. И изясни, че не знае от кое място се е прибирал Димитър в 4 сутринта.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР