Димитър Велковски се завърна в игра за , но отборът

...
Димитър Велковски се завърна в игра за , но отборът
Коментари Харесай

Огромно разочарование за Велковски и компания

Димитър Велковски се завърна в игра за, само че тимът му позволи нова загуба в белгийското състезание. Българинът стартира в титулярния състав против, а отборът му водеше с 2:0 на полувремето, само че полуи три гола за 7 минути след почивката и отстъпи с 3:4.

Ике Угбо вкара двете попадения за домакините, само че в края на първата част те останаха в понижен състав поради червен картон на Леонардо да Силва Лопеш. Това беше в основата на обрата. В 60-ата минута Шамар Никълсън пропусна дузпа за Шарлероа, само че сред 63-ата и 70-ата минута тимът на Иван Горанов, който и през днешния ден не беше в групата за мача, наниза три безответни гола.

Le Sporting de Charleroi s'impose face au Cercle Brugge

Cette victoire est pour toi Ken!
— RCSC Official (@SportCharleroi) Антони Мусаба върна очакванията на Серкъл Брюж в 85-ата минута, само че доста скоро Стивън Вилемс реши всичко в интерес на Шарлероа.

Серкъл Брюж е на 13-о място в класирането, само че е в серия от пет следващи загуби. Шарлероа се изкачи в топ 3 и отстъпва единствено на Брюж и.

Geen winst vanavond op Le Cannonier. De match eindigt op een 2-2 gelijkspel.

Lees het wedstrijdverslag hier
— Oud-Heverlee Leuven (@OHLeuven) Кристиян Малинов пропусна дуела на като посетител на, приключило 2:2. Срещу един от отборите в долната половина на таблицата Льовен изпусна задатък от два гола и пропусна да се изравни по точки с втория Генк.

Попаденията за тима на Малинов бяха дело на Тибо Влитинк (42') и Давид Хюберт (55') от дузпа, само че след почивката два гола на Нуно да Коща донесоха скъпото тъждество на Мускрон.

Про Лига 18 кръг, вторник 15 декември  Серкъл Брюж 3:4краен резулат  Спортинг Шарлероа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР