Димитър Велковски игра за Миедж (Легница) при загубата с 2:4

...
Димитър Велковски игра за Миедж (Легница) при загубата с 2:4
Коментари Харесай

Велковски титуляр при нова загуба на Легница, Чорбаджийски не игра за Видзев

Димитър Велковски игра за Миедж (Легница) при загубата с 2:4 от Шльонск в предпоследния кръг на полската Екстракласа. Левият бек стартира като титуляр и беше сменен чак в края на постоянното време от Давид Драхал.

Мачът нямаше значение за Миедж, който към този момент изпадна, само че за домакините успеха беше извънредно значима. Те поведоха с 2:0 до почивката след попадения на Пьотър Шварц (38`) и Джон Йебоа (40`), а през второто полувреме си подсигуряваха триумфа с още едно попадение на Йебоа и прецизен изстрел на Нахуел Лейва. За Миедж се разписаха Анджей Невулис и Колдо Обиета.

С успеха Шльонск събра 38 точки и се изравни с Корона (Киелце). В последния кръг тимът от Ворцлав ще има мъчно посещение на Легия (Варшава) и в случай че не успее да се придвижи по-напред от 16-ото място, ще играе на бараж за оставане в елита.

Видзев загуби с 1:3 визитата си на Радомяк (Радом) и се смъкна на 11-ата позиция в подреждането. Божидар Чорбаджийски остана на пейката за отбора от Лодз. Кастанеда Велес, Давид Абрамович и Лисандро Семедо вкараха головете за домакините, които се намират на 7-а позиция. За Видзев се разписа Ернест Терпиловски. В последния кръг тимът на Чорбаджийски ще посрещне Корона (Киелце).

Шампионът Ракув постави завършек на неприятната си серия с триумф като посетител на Висла (Плоцк) - 2:1. Лукаш Секулски откри за домакините, само че две попадения на Владислав Кочергин донесоха трите точки на Ракув. Поражението значи, че Висла би трябвало да завоюва гостуването си на Краковия в последния кръг, с цел да има късмет да се избави непосредствено.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР