Димитър Велковски беше избран за Играч на мача в битката

...
Димитър Велковски беше избран за Играч на мача в битката
Коментари Харесай

Димитър Велковски: Вярвам, че имаме сили за 7-то място

Димитър Велковски беше определен за Играч на мача в борбата на неговия Локомотив Пловдив с Черно море. Играчът на "железничарите " взе бутилката шампанско на GONG.BG и показа какъв съгласно него е бил ключът за триумфа.

"Както видяхте, през първото полувреме изискванията бяха положителни, само че след почивката станаха доста неприятни. Фактът, че успяхме да вкараме преди почивката, ни оказа помощ да запазим резултата, изключително със сърцатата ни игра. "

"Замисълът ни не беше да се прибираме по-назад, само че вятърът се обърна против нас, беше и много мощен, дъждът също ни попречи и не съумявахме да играем по този начин, както желаеме. Получихме и червен картон, който ни попречи, само че имахме няколко обстановки. Важното е, че запазихме мрежата суха и бихме закономерно ", съобщи Велковски пред DIEMA SPORT.

"За нас всяка победа е значима, всеки мач е значим и във всяка борба излизаме за победа. Трябва да демонстрираме тъкмо тази игра от през днешния ден във втората осмица и по този начин ще се зарадваме с освен това от нея. Не желая да разясня съответни цели, само че аз персонално мисля, че имаме сили за седмото място ", приключи Велковски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР