Димитър ТомовписателАко писател с извратено мислене, в пристъп на всемирна

...
Димитър ТомовписателАко писател с извратено мислене, в пристъп на всемирна
Коментари Харесай

Димитър Томов за тортата с крайници на съветниците от ПП/ДБ/СС: Човекоподобни твари! Гнус ме е!

Димитър Томов

публицист

Ако публицист с извратено мислене, в припадък на всемирна човеконенавист, реши да се изходи с екстрементален текст, където разказва по какъв начин представляващите болшинството в СОС (ПП/ДБ/СС) режат върху коледна торта захарни фигурки на човешки крака, в това число и детска главичка, символизиращи фактически разчленен преди малко монумент (предмет на ескалиращо напрежение в българското общество) – то този публицист най-вероятно ще бъде разгласен за вманиачен, а в случай че се потвърди, че е естествен, засегнатите персонажи ще му потърсят сметка посредством съответните законови средства (прокуратура и съд) за втълпяване на ненавист.

Стореното в реалност ритуално разсичане на особено направена за задачата торта в навечерието на Празника, символизиращ раждането на Спасителя, потвърждава, че на тези човекоподобни твари и Господ не може да им помогне.

Съмнявам се, че сходен сюжет би хрумнал даже на едни от най-гениалните откриватели на тъмната страна на човешката същина, като Достоевски, Кафка или Оруел. Собствените ми креативен напъни са надалеч от сравнението с такива великани на духа.

 

Според опциите си обаче дръзвам да настоявам, че притежавам релативно грамотно българския език и в словесното ми вместилище има задоволително думички, с цел да заклеймя вулгарния акт на столичните общинари от ПП/ДБ/СС. Но ме е гнус, тъй като и с най-гнусни думи да ги нарека, се притеснявам, че част от нечистотията може и мен да опръска.

Идват ми на разум думи на по-мъдри от мен. Йежи Лец да вземем за пример: „ Ако едно страшилище стартира да употребява нож и вилица, това прогрес ли е? “

Казано е също, че даже единствено гледането на закононарушението развращава. А пък националните мъдрости са безчет: „ Цървулът, колкото и да го лъскаш, чепик не става “; „ Вечно млади няма, само че има постоянно елементарни “.

Сякаш за днешната българска сага гениалният френски публицист Луи-Фердинан Селин е прозрял: „ Вярно е, че сме привикнали да се възхищаваме всеки ден на страхотни бандити, чието благоденствие изпълва с почитание целия свят, и нас в това число, и чието битие се оказва, като се повгледаш, едно дълго и ежедневно обновявано закононарушение, обаче тези хора се радват на популярност, на почести и на господство, простъпките им са осветени от законите... “

Ясно е че на „ общинарите “ от ПП/ДБ/СС Господ няма да им помогне, тъй като душата е такова място в индивида, което може да се извърши с Бог или Сатана.

За нас клетите, развратени наблюдаващи, въпреки всичко остава вярата, че скоро в София може и да има нови избори за общински съветници. Дано Бог се смили и с наша помощ да изпратим настоящето наличие на ПП/ДБ/СС на бунището.

Е, столичният цех за преправка на отпадъци още не е подготвен, само че хубавичко национална свяст знае, че все някъде ще изхвърли отпадъците.

На тази здрава национална българска свяст се уповавам скоро „ сглобката “ на ръководещите България да бъде разглобена.

Докато полуделите насилници, след монументи и торти, не са захванали да режат и живи хора!

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР