Димитър Шумаров, изпълнителен, главен финансов директор и член на УС

...
Димитър Шумаров, изпълнителен, главен финансов директор и член на УС
Коментари Харесай

Димитър Шумаров е носителят на приз „Буров“ за банково управление за 2019 г.

Димитър Шумаров, изпълнителен, основен финансов шеф и член на УС на Пощенска банка, е носителят на влиятелното отличие „ Буров “ за банково ръководство за 2019 година Призовете в категория „ Банково и финансово ръководство “ и категория „ Индустриално ръководство “ бяха връчени на стилна гала късно нощес в Гранд хотел София, която събра представители на финансовия и бизнес хайлайф. По традиция всяка година фондация „ Буров “ отличава най-хубавите мениджъри в региона на финансите и на нефинансовия бизнес. По този метод фондацията, носеща името на именития български банкер, фабрикант и финансист, дава своето самопризнание на хората, постигнали забележителни достижения в региона на българската стопанска система през годината.

„ Изключително самопризнание и отговорност е за мен да получа това високо отличие от членовете на Фондация „ Атанас Буров “. 2019 година беше специфична година за Пощенска банка. Справихме се с доста провокации, сполучливо приключихме обединяването с Банка Пиреос България в рекордно къс период и стартирахме огромна промяна на още по-голямата си клонова мрежа, с цел да осигурим чудесно потребителско прекарване. Затова тази премия е триумф за целия ни екип в Пощенска банка. Щастлив съм, че в тази зала виждам доста сътрудници, с които сме работили през годините и с които дружно пазим високия стандарт на работа и високите полезности на великия български държавник и банкер Атанас Буров, на чието име е учредена фондацията. И най-много, че продължаваме да ги предаваме на младото потомство в банковия бранш “, разяснява господин Шумаров.

Наградите на фондация „ Буров " за индустриално ръководство за 2019 година получиха двама мениджъри – Ярослав Дончев, ръководител на СД и изпълнителен шеф на „ Идеал Стандарт – Видима “ АД, и Фикрет Индже, ръководител на Надзорния съвет на „ Алкомет “ АД.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР