Димитър Рачков за пореден път е част от ефира на

...
Димитър Рачков за пореден път е част от ефира на
Коментари Харесай

Страшен конфуз в NOVA! Рачков сложи кръста на Зуека, черви с...

Димитър Рачков за следващ път е част от ефира на Нова телевизия, като феновете ще имат опция да го гледат всяка събота в предаването " С Рачков всичко е допустимо ". Още на старта обаче той заби нож в гърба на досегашната си екранна половинка - Васил Василев - Зуека. 

Шоуто започва и някои от поканените звезди зададоха най-неудобния въпрос на водещия - за какво не е поканил Зуека. Никой от присъстващите звезди недоумяваше за какво в този значим миг някогашната екранна половинка на комика липсва. 

Рачков очевидно се почувства неудобно и стартира да замазва: " То той си рисува, в чужбина е ", смотолеви водещият. 



Явно връзките сред двамата към този момент охладняват, а другарството им е било крепено основно от общия ефир. Това проличава и от обстоятелството, че Рачков не даде повече детайлности каква " работа " тъкмо е спънала Зуека да се появи в този значим за него ден.

Все отново стартът на предаването бе в действителност звезден, а Рачков бе в компанията на Герасим Георгиев - Геро, Ненчо Балабанов, Боби Турбото, Елен Колева, Йордан Йорвчев, Елена Атанасова, Калин Врачански и Мария Игнатова, написа show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР