Димитър Рачков яхна вълната“ Комикът съвсем го е подкарал през просото.

...
Димитър Рачков яхна вълната“
Комикът съвсем го е подкарал през просото.
Коментари Харесай

Истината изплува: Джулиана Гани ли е новата на Димитър Рачков?

Димитър Рачков „ яхна вълната “

Комикът напълно го е подкарал през пръсти. Той въртял гаджетата както може и му пристигна, единствено че този път си имал едно мислено.С Анита Димитрова, която го делеше цели 24 лета, той изкара три години. Като не спираше да я бута в кариерата, да я храни и води по курорти. Само че за признателност тя му постави рога и той приключи любовната си сага с нея.

Сега Митето Рачков гледал мадамите му да са към неговата възраст. Но за сериозна връзка и за взаимно общуване не желал и да чуе.

След краха в любовните връзки с плеймейтката и Мария Игнатова той  не желал съществено гадже.

„ Много ми е добре по този начин, усещам се великолепно. Не желая никаква сериозна връзка, към този момент мисля по този начин да си пребивавам “, парирал приятелите, които го карали да си откри сериозна половинка.

Затова фенове  и другари се изненадали, когато той се изтипосал в мрежата, гушнат с ….Джулиана Гани. Само че заблудата скоро се разсеяла, тъй като мадамата до Рачков била единствено нейна имитация. Всъщност оказало се, че красивата кокона се споделя Мая и е  собственик на бутик, който открива в Хасково. А Митето Рачков, като неин добър другар участвал на откриването на магазина.

„ Хайде де, другари, то няма такова нещо сред мъж и готина жена. Пък и той Митето, напоследък не прости “, намигат неговите другари.

 

Тагове: Джулиана Гани Димитър Рачков Митко Рачков Анита Димитрова ново гадже бутик Хасково
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР