Димитър Рачков успя окончателно да изхвърли от телевизията своята бивша

...
Димитър Рачков успя окончателно да изхвърли от телевизията своята бивша
Коментари Харесай

Рaчкoв може дa изхвърли oт тeлeвизиятa Мaрия Игнaтoвa

 Димитър Рачков съумя дефинитивно да изхвърли от малкия екран своята някогашна половинка Мария Игнатова. Нейното шоу " Папараци " напълно скоро ще бъде спряно от Би Ти Ви поради невисок рейтинг.

Решението е взето малко откакто е станало ясно, че новото предаване на Димитър Рачков ще върви в неделя вечер, когато се излъчва и " Папараци ".

Ще бъде същинско знамение, в случай че Мария изкара в ефир до края на май, когато публично изтича договорът сред малкия екран и продуцентите й Иван и Андрей, настояват източници на  " Уикенд ". 

Според слуховете, екипът на " Папараци " все още има готови 4 или 5 излъчвания, които са предадени за лъчение в Би Ти Ви. От малкия екран обсъждали дали да не кажат на хората на Иван и Андрей да спрат дотук. По контракт шоуто би трябвало да остане в програмата най-малко до края на май, само че рейтингът бил толкоз невисок, че било по-добре да изплатят неустойки на продуцентите, вместо да не престават да пълнят скъпо ефирно време с негледаема продукция.

Това е и поради новото шоу на Рачков, което ще е всяка неделя от 20:00. То на процедура не се засича с " Папараци ", което стартира в 22 ч. – тъкмо когато Рачков споделя " Довиждане " на своите фенове. Но все пак никой не чака хората да сменят канала незабавно след финала на новото шоу. По-вероятно е да стартират да се подготвят за леглата, защото към този момент ще са получили вечерната си доза тв развлечение, а идващият ден е работен – понеделник.

" Папараци " претърпя огромни промени, откогато формалната водеща е Мария Игнатова. Екипът вкара повече смехории и развлечение за сметка на клюките, които бяха съществена част от шоуто от неговия старт преди години във към този момент несъществуващата ТВ7 до предходната година, когато Би Ти Ви го смъкна краткотрайно от ефир поради пандемията. Редовните фенове не одобриха новия формат и спяха да гледат, а нови почитатели по този начин и не се откриха. В края на краищата " Папараци " се оказа черна дупка в рейтинга на малкия екран. Позиционирането на Рачков в неделя вечер е било последният гвоздей в ковчега на шоуто, настояват осведомени.

Самата Мария възлагала големи очаквания на това работно място като последния трен преди пенсионирането си като тв звезда. Известно е, че след блестяща кариера, траяла с години, тя ненадейно бе изхвърлена зад борда от своите продуценти – братята Халваджиян, откакто се раздели с дългогодишната си половинка Димитър Рачков.

Водещата заставам без работа в продължение на година и половина, до момента в който през лятото на 2020-а се разчу, че я взимат в " Папараци ". Там тя зае мястото на предходното лице на шоуто – Венета Райкова, която бе освободена при започване на рецесията Ковид-19. Говори се, че Игнатова е била набутана в шоуто с дейното съдействия на своя нов обичан – Ивайло Нойзи Цветков, който е непосредствен с Иван и Андрей. Но откогато стъпила пред камерите на предаването, рейтингът потопен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР