Димитър Рачков успя. Най-после зарадва мама Станка като й доведе

...
Димитър Рачков успя. Най-после зарадва мама Станка като й доведе
Коментари Харесай

Взрив! Майка му я хареса, а Анита й се изсмя: Вижте новата жена до Димитър Рачков!

Димитър Рачков съумя. Най-после зарадва мама Станка като й докара снаха по копнеж. Да, това е новата му възлюбена Камелия Андонова, която още първоначално се понравила на старата дама. То, в действителност, горката Станка всяка щеше да хареса, единствено да не е Анита Димитрова, която повече прилягаше по възраст на внука й...

Камелия е на 35 години и има сладкарски цехове, както в София, по този начин и на морето. А двамата с Рачков бяха засечени преди дни да си гукат и буйно да се натискат в черноморския ни курорт Лозенец. Рачето очевидно изглеждаше благополучен, спокоен и безусловно блестящ - подобен, какъвто не сме го виждали, може би от най-хубавите му години с Мария Игнатова.

Андонова също е много по-млада от Рачков, само че най-малко е жена на зрелост, а и наподобява надалеч по-сериозна и стилна от Анита. Блондинката и Митко бяха подигравка един до различен, а съгласно даже най-близките му другари, тя просто целяла славата и парите му.

С Камелия той се познава от едно остаряло кулинарно предаване преди време, което се споделяше " Бейк оф " и беше сладкарско съревнование. Между двамата обаче едвам неотдавна се зародили усеща, а Димитър все говорел, че всичко е станало, когато му е пристигнало времето.

Камелия правеше стайлинга на актуалното " Като две капки вода ", а преди е работила и в банка. " Абе, готина жена, милиони пъти повече му пасва ", разясняват близки до Рачков. Само някогашната му Анита се изсмяла и декларирала пред приятелки, че тази не може и на пръста й да стъпи. Дали?!

Тагове: Димитър Рачков Анита Димитрова Рачков мама Станка Мария Игнатова Камелия Андонова Лозенец
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР