Димитър Рачков слиза от екран от 6 юни, научи Уикенд.

...
Димитър Рачков слиза от екран от 6 юни, научи Уикенд.
Коментари Харесай

Спират шоуто на Рачков, последното предаване е на 6 юни

Димитър Рачков слиза от екран от 6 юни, научи „ Уикенд ”. Неговото предаване е първото в Нова телевизия, което излиза в отпуск за лятото, като има сериозен риск да не се завърне в ефир от есента. То се е оказало прекомерно скъпо за рейтинга, който прави.

Първото издание на „ Забраненото шоу на Рачков ” беше същински успех. То записва рекордни рейтинги поради голямото любознание на хората към новата продукция. След като месеци наред феновете се питаха къде е Рачков, цели 2,5 милиона души си пуснаха Нова телевизия в неделната вечер на 7 март, с цел да видят още веднъж на екран обичания си водещ. Гости на артиста тогава бяха едни от най-големите звезди в страната – Любо Нейков, Мариус Куркински и Краси Радков, а финалният пирон в ковчега на конкуренцията заби срещата на Азис с майка му, прибрала се в България от чужбина особено с цел да изненада сина си в шоуто.

С всяко последващо предаване обаче ползата към новото неделно предаване става все по-малък, а феновете в неделната вечер постепенно, само че осезаемо се завръщат към „ България търси гений ” по Би Ти Ви. За рейтинга, който прави, продукцията се оказва прекомерно скъпа, настояват хора от кухнята. Както „ Уикенд ” преди време писа, по контракт комикът би трябвало да има най-малко милион фенове всяка неделя. Въпреки ударното си начало той към този момент мъчно покривал това условие. Освен това за екипа било прекомерно мъчно всяка седмица да цялостни двучасовото предаване с извънредно наличие, което да е по-интересно от акробатите, фокусниците и музикалните сформира в „ Талантите ”. Самият Рачков се опитвал да работи зад камерите тъкмо толкоз интензивно, колкото и пред тях. Той се бъхтел наедно с хората си, канейки посетители за шоуто и пробвайки се да измисля нови вицове, които да опише в ефир. Но към този момент изнемогвал от отмалялост, тъй като работният му ден продължавал най-малко по 12 часа. Зрителите виждат, че в последно време той е очевидно измършавял. Говори се, че това е резултат от изтощеност. Не му оставало време нито да се храни, нито даже да пие вода. Но макар всичките му старания рейтингът всяка седмица става все по-нисък.

В безсилието си да измисли нещо ново екипът взима назаем смехории от театралната версия на „ Забраненото шоу ”. Тези хитрини обаче също удрят на камък, защото водещият към този момент от много време споделя въпросните вицове на представления из цялата страна. Хората, които са го гледали, се нервират, че им се пробутват едно и също в театъра и по малкия екран.

Всичко това е причина шоуто на Рачков да бъде спряно още при започване на юни . Идеята е да изкара в ефир седмица по-дълго от „ България търси гений ” по Би Ти Ви, чийто край е на 30 май. По този метод Нова телевизия ще покаже превъзходство над конкуренцията. След това обаче неделното предаване излиза в дълга лятна почивка. Дали ще се завърне през новия тв сезон, към този момент не е известно.

Според слуховете, Рачков прибира по 80 хиляди лв. на месец от предаването си по Нова. Работата там обаче била обвързвана с толкоз доста напрежение, че предпочитал да се лиши от тлъстата заплата, само че да му е по-спокойно. В случай, че шоуто му не бъде върнато в ефир от есента, е допустимо водещият да се завърне като лице на „ Маскираният артист ” и „ Като две капки вода ” на мястото на Герасим Георгиев-Геро, който го смени предишния септември.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР