Димитър Рачков скоро може официално да бъде обявен за най-добре

...
Димитър Рачков скоро може официално да бъде обявен за най-добре
Коментари Харесай

Рачков се завръща! Заплатата на комика удря 100 бона наесен

Димитър Рачков скоро може публично да бъде разгласен за най-добре платеният артист в страната ни. Звездата ще се къпе в пари от септември, когато се завръща с нов сезон на своето „ Забранено шоу ” в Нова телевизия , шушукат в артистичните среди. За да го навият да преподпише контракта си, в малкия екран предложили покачване на така и така галактическата му заплата. Говори се, че от есента той ще прибира най-малко по 100 бона на месец.

Новината, че Митко Рачков няма да слиза от ефир, бе обявена дни откакто се разчу, че артистът е смъртно изтощен от шоуто, което прави всяка неделна вечер в Нова тв, и най-вероятно от есента към този момент няма да работи там. Според слуховете, той взима фантастичните за родните шоумени 20 хиляди лв. на предаване.

Но даже този звезден хонорар не бил в положение да го задържи в студиото, защото с изключение на двата часа пред камерите, той всекидневно се бъхтел зад кадър, с цел да оказва помощ на екипа, който работи в шоуто му. И тъй като към този момент нямал сили, а и рейтингът на предаването в последно време понижава, завръщането на Митко в ефир след лятната почивка било под въпрос, написа „ Уикенд “.

Както обаче е известно, това, което не се оправя с пари, се оправя с повече пари. Водени от този принцип, в малкия екран предложили по-висок хонорар на най-голямата звезда в ефира си. Официалната сума, под която той се подписва, се пази в загадка, само че съгласно слуховете до момента Рачков е прибирал 80 бона на месец. Най-вероятно заплащането му от септември ще бъде закръглено най-малко на 100 хиляди, което е хонорар-мечта за всеки роден артист. За сходни пари мечтаят звезди като Юлиан Вергов, Захари Бахаров и Асен Блатечки, които от години са на гребена на вълната и минават за секс знаци. Оказва се обаче, че Митко е надалеч по-рейтингов от всички тях.

Както е известно, първият епизод на „ Забраненото шоу ” събра 2,5 милиона фенове – връх, който не е юридически от дните, в които се излъчваше „ Робинята Изаура ”. След това рейтингът стартира постепенно да пада, като в края на сезона феновете напълно понижиха. Въпреки това обаче в Нова все още не виждат по-подходящо предаване, с което в неделната вечер да бият конкуренцията на Би Ти Ви.

Затова си разрешават да са великодушни към звездата. Но в екипа на Рачков се тормозят, че в случай че до момента в шоуто е било тежко, занапред нататък ще бъде отвратително, защото няма да се позволяват никакви неправилни стъпки. Това ще провокира голямо напрежение в целия екип и най-много – във водещия, чиито нерви така и така са опънати до прекаленост. Дано най-малко през лятото успее да си почине добре, преди да се върне в играта през есента.

Последното предаване на „ Забраненото шоу ” преди лятната отпуска беше на 6 юни. Сезонът завърши с конкурс „ Мис Рачков ”. В публиката бе половинката на водещия – моделката Анита. На финала на предаването звездата разгласи, че се завръща в ефир през септември.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР