Димитър Рачков ще се появи за последен път на екран

...
Димитър Рачков ще се появи за последен път на екран
Коментари Харесай

Спират и Рачков като Игнатова?

Димитър Рачков ще се появи за финален път на екран на 6 юни. Шоуто на комика е първото в Нова телевизия, което излиза в летен отпуск, само че се приказва, че може да не се завърне в ефир от есента. Продукцията излизала прекомерно скъпо, а рейтингът не оправдавал инвестицията, написа уеб сайтът hotnews.bg.

Първото издание на „ Забраненото шоу на Рачков” беше същински успех. То записва рекордни рейтинги поради голямото любознание на хората към новата продукция. След като месеци наред феновете се питаха къде е Рачков, цели 2,5 милиона души си пуснаха Нова телевизия в неделната вечер на 7 март, с цел да видят още веднъж на екран обичания си водещ. Гости на артиста тогава бяха едни от най-големите звезди в страната – Любо Нейков, Мариус Куркински и Краси Радков, а финалният пирон в ковчега на конкуренцията заби срещата на Азис с майка му, прибрала се в България от чужбина особено с цел да изненада сина си в шоуто.

С всяко последващо предаване обаче, ползата към новото неделно предаване става все по-малък, а феновете в неделната вечер постепенно, само че осезаемо се завръщат към „ България търси талант” по bTV. За рейтинга, който прави, продукцията се оказва прекомерно скъпа, настояват хора от кухнята.

По контракт комикът би трябвало да има най-малко милион фенове всяка неделя. Въпреки ударното си начало той към този момент мъчно покривал това условие. Освен това за екипа било прекомерно мъчно всяка седмица да цялостни двучасовото предаване с извънредно наличие, което да е по-интересно от акробатите, фокусниците и музикалните сформира в „ Талантите”.

Самият Рачков се опитвал да работи зад камерите тъкмо толкоз интензивно, колкото и пред тях. Той се бъхтел наедно с хората си, канейки посетители за шоуто и пробвайки се да измисля нови вицове, които да опише в ефир. Но към този момент изнемогвал от отмалялост, тъй като работният му ден продължавал най-малко по 12 часа. Зрителите виждат, че в последно време той е очевидно измършавял. Говори се, че това е резултат от изтощеност. Не му оставало време нито да се храни, нито даже да пие вода. Но макар всичките му старания рейтингът всяка седмица става все по-нисък.В безсилието си да измисли нещо ново екипът взима назаем смехории от театралната версия на „ Забраненото шоу”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР