Димитър Рачков ще посрещне седем от най-красивите българки в шоуто

...
Димитър Рачков ще посрещне седем от най-красивите българки в шоуто
Коментари Харесай

Не една, а седем жени кръжат около Димитър Рачков

Димитър Рачков ще посрещне седем от най-красивите българки в шоуто „ С Рачков всичко е допустимо “. В щурото развлечение, което ще започва тази неделя, ще се впуснат Алекс Раева, Виктория Терзийска, Александра Богданска,  Александра Гърдева, Лора Георгиева, Ромина Тасевска и Есил Дюран. Редом с тях в игрите ще застане и един от най-забележителните посетители на шоуто – артистът Герасим Георгиев – Геро.

Красавиците и Геро ще се впуснат в 10 игри и ще дадат всичко от себе си, с цел да показват положителни умения по едно и също време в танците, бързото мислене и още по-бързите реакции. Вики Терзийска и Лора Георгиева ще получат повече от комплицирана и извънредно занимателна задача. Двете ще би трябвало да се погрижат за бебе като го нахранят, изкъпят и преоблекат, до момента в който Рачков управлява рисковата обстановка.



В играта „ Ти лети, лети “ ще бъде изпитана бързата и съобразителна мисъл на Алекс Богданска и Вики Терзийска. Моделът и певицата ще полетят чак до тавана на студиото, с цел да покажат, че красивите дами са безстрашни.

А най-после всички ще влязат в Лудата стая, която ще бъде преобразена в китна селска къща с двор. Тя ще се трансформира във декор на новия конкурс за хубост „ Мис Имамбаялдъ Свят Интернешънъл “. Как ще се оправят хубавиците с влизането в разнообразни функции под надолнище в Лудата стая? Кой ще се показа най-добре в игрите? – разберете тази неделя в „ С Рачков всичко е допустимо “ от 20:00 по Нова тв.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР