Димитър Рачков се е оженил тайно за Мария Игнатова преди

...
Димитър Рачков се е оженил тайно за Мария Игнатова преди
Коментари Харесай

Рачков и Мария се ожениха тайно

Димитър Рачков се е оженил скрито за Мария Игнатова преди няколко седмици. Сватбата е била в доста стеснен кръг пред към 10 индивида – най-вече хора от фамилията. Церемонията била много скромна, а почерпката била в изящен италиански ресторант, заяви извънредно „ Уикенд “.

Най-вероятно следващата година ще има по-пищна женитба, която към този момент ще е публична и на нея ще бъдат поканени повече хора. Сега самият Рачков настоял да закара Мария под венчило, с цел да я впримчи в оковите на брака. По този метод Митко се надявал да усмири непокорната хубавица.

Любопитен факт е, че на церемонията е участвал и брата на артиста Петър, от който в действителност се разчу, че е имало годеж. Самият той се е похвалил, че е бил на сватбата на брат си, пред собствен другар в Бургас, който пък осведоми „ Уикенд”. Години наред Димитър и Петър Рачкови бяха грубо скарани поради престъпните изцепки на последния. Напоследък обаче двамата са се помирили, а шоумена даже помагал на родственика си да се почисти пред закона.

Само допреди няколко месеца Рачков и Игнатова не можеха да се гледат. След като няколко години разделяха дружно покрив и постелка, те изненадващо скъсаха всевъзможни връзки през 2017-а. Впоследствие се разбра, че причина за разлъката им е невярност на Игнатова - русокосата красавица кръшнала с цирковия актьор Енчо Керязов. Чак при започване на пролетта бургазлията елементарни прелюбодейството и с погрешната му възлюбена възобновиха връзката си. Те към този момент живеят дружно, а след сватбата си при започване на юли отпътували на същински меден месец в Италия.

„ Докато бяха разграничени, Митко по всякакъв начин се стараеше да саботира кариерата й. Той сложи ултиматум тя да бъде отстранена от екипа на „ Господари на ефира”. Може би Мария се върна при него, тъй като разбра, че всичките й професионални пътища ще бъдат отрязани”, разясняват в шоу средите.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР