Димитър Рачков разви нова амбиция - той започна да тренира.

...
Димитър Рачков разви нова амбиция - той започна да тренира.
Коментари Харесай

Рачков тръгна на фитнес заради младото гадже

Димитър Рачков разви нова упоритост - той стартира да тренира. Дребният комедиант се е заел да вае тяло, стимулиран от обичаната си жена – плеймейтката Анита Димитрова. Тв водещият към този момент е свалил част от заобленото си коремче, като в този момент желае да се снабди с бицепси. Той e почнал да тренира по 3 пъти седмично, тъй като желал да наподобява добре до младото си гадже. Припомняме, че силиконовата русокоска и Рачков имат цели 26 години разлика.

„ Митко не желае да наподобява като татко или дядо на Анита. Заради това стартира да спортува и да се поддържа повече и има ефект”, хвалят го от обкръжението му. Актьорът е почнал да посещава един от най-хубавите фитнес инструктори в столицата, който му заречен да го вкара във форма, написа " Уикенд ".

Приятелите на Рачков са изумени от смяната му в позитивен проект и това, че е станал същински домошар. Въпреки че е едвам на 21 години, Анита ловко оплете в мрежите си комика, който даже желае дете от младата си възлюбена. Според слуховете, хубавицата даже е в средата на бременността си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР