Димитър Рачков постоянно натъртва, че продуцентът Маги Халваджиян не му

...
Димитър Рачков постоянно натъртва, че продуцентът Маги Халваджиян не му
Коментари Харесай

Рачков отвя конкуренцията! Взема най-много пари сред тв водещите

Димитър Рачков непрекъснато натъртва, че продуцентът Маги Халваджиян не му заплаща в " Капките ", само че истината е напълно друга. Въпреки мрънкането му в народен ефир комикът прибира колосална сума като водещ на имитаторското шоу. По информация на " България Днес " Рачков печели по 20 бона на епизод от " Капките ". Шоуто се излъчва 12 седмици, което значи, че комедиант №1 лапва общо 240 бона за целия сезон.

За разлика от него екранният му сътрудник Герасим Георгиев - Геро, се разписва против 4 пъти по-малка сума - 5 бона на лайв.

Нито един от водещите на риалити форматите у нас не получава толкоз огромна заплата, колкото Рачков. Въпреки че в конкурентната на Нова – Би Ти Ви, е различен огромен актьор - Краси Радков, той не може да се похвали с умопомрачителните доходи на сътрудника си.

Актьорът, който води в тандем " Денсинг старс " с Алекс Раева, взима 2 пъти по-малко от Рачков - 10 бона.

Наум Шопов - водещ на " Ергенът ", пък се разписва против още по-скромна сума, издават осведомени.

Синът на добилия още повече известност Христо Шопов след свадите предходната седмица обаче 2 месеца тъне в разкош дружно със фамилията си. И това е една от аргументите да се навие да снима шоуто. А другата е, че по време на фотосите може да прави главното, от което печели - инфлуенсърство.

В " Един за различен " заплати също не доближават до равнището на Рачков. Емо Чолаков и Мария Игнатова прибират по към 30 бона за два месеца фотоси.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР