Димитър Рачков плака като дете, а трогателните снимки, които сподели

...
Димитър Рачков плака като дете, а трогателните снимки, които сподели
Коментари Харесай

Рачков плаче за сина си

Димитър Рачков плака като дете, а трогателните фотоси, които показа в обществените мрежи, бяха от един изключително значим за него персонален миг, свързани със сина му Димитър.

Без да прикрива по никакъв метод страстите си, комикът и тв водещ сподели какъв брой е специфичен за него този миг, предизвиквайки вълна от реакции. И, несъмнено, сподели най-сюблимния миг от страстта си - бащинските сълзи на горделивост.



" Едни от най-трудните моменти за нас, родителите, са едни от най-хубавите за децата ни. Успех, тате! Вярвам в теб ", написа трогателно Димитър Рачков.

Момчето е плод на любовта на артиста с актрисата и сценаристка Христина Апостолова. В момента тя е брачна половинка на продуцента и сегашен министър на туризма Евтим Милошев.



По-рано тази година водещият направи допустимо най-впечатляващата абитуриентска вечер на сина си, като в тържеството се включиха най-големите звезди на България - от Софи Маринова и Мария Илиева, до Христо Стоичков и Любо Киров. Като всички те се събраха, с цел да пожелаят триумф и щастливо бъдеще на Димитър Рачков-младши.



Синът на актьорите приключи Френския колеж в София и е признат във висше учебно заведение по изкуствата в Париж.

" И Митачето приключи! На добър час, тате! Смело и отговорно напред, ние постоянно ще те поддържаме и обичаме ". С тези бащини думи Рачков се похвали пред приятелите си в обществените мрежи и пусна фотоси от бала на сина си. Всъщност тържеството, на което родителите му събират околните и големия си другарски кръг, бе 5 дни преди абитуриентския бал.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР