Димитър Рачков отново е необвързан, след като младото му гадже

...
Димитър Рачков отново е необвързан, след като младото му гадже
Коментари Харесай

Тотален рогоносец! Димитър Рачков бил шута на Анита заради секса й с приятеля му

Димитър Рачков още веднъж е самостоятелен, откакто младото му гадже Анита изхвърча от живота му. Актьорът самичък я разкара, само че не тъй като спря да я обича, а тъй като тя му изневери.

Може да е факсимиле, само че Анита поставила рога на Рачков с най-хубавия му другар. Последният я „ оправил “ след седмици, даже месеци, в които русокоската флиртувала с него зад тила на гаджето си.

Ани и приятелят на Рачков си паснали през цялото време. Първоначално почнали да си пишат в интернет, където се закачали и флиртували. Впоследствие нещата станали съществени и се стигнало до действителни срещи и секс.

Водещият на „ Като две капки вода “ можеше и в никакъв случай да не научи какъв брой шавлива жена има до себе си, само че Анита прекалила. Тя се отдавала на скотски наслаждения толкоз постоянно, че най-после комикът се усъмнил, наблюдавал я и я хванал в крачка.

Рачков останал гневен от измяната на двамата, на които вярвал най-вече. Той изхвърлил Анита от вкъщи си на мига, а телефона на приятеля си го блокирал.

За хубавицата това е огромен удар. Шавливото й държание я лиши от актьорска кариера. Рачков бе подготвен да я приготви и спонсорира да стане студентка по „ Актьорско майсторство “.

Актьорът няколко дни не бил на себе си. Той кроеше проекти даже да има дете от Анита. Подобно на обстановката с Мария Игнатова, която отхвърляше да му роди бебе, и младата Ани единствено го е разигравала.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Димитър Рачков Рачков Рачков и Анита
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР