Димитър Рачков огорчен, шоуто му спира, въпреки рейтинга! „Тя танцува само

...
Димитър Рачков огорчен, шоуто му спира, въпреки рейтинга!
„Тя танцува само
Коментари Харесай

Удар за Димитър Рачков: Шоуто му беше дотук, въпреки рейтинга!

Димитър Рачков наскърбен, шоуто му стопира, макар рейтинга!
„Тя танцува единствено едно лято“ – тази приказка май ще се окаже вярна за Димитър Рачков и шоуто му, което няма да се върне на екран. Това разкриха източници от кухнята на предаването, а повода е финансовата рецесия, налегнала освен страната ни, само че и света, поради пандемията.
 Димитър Рачков
Димитър Рачков афектиран и с право

Както знаем, Митко Рачков ще се върне като водещ на „Като две капки вода“, дружно с Геро. Миналия сезон той водеше формата със Зуека, който обаче си хвана шапката и емигрира в чужбина. Продуцентът Маги Халваджиян незабавно привика назад любимеца на публиката Митето, като побърза да съобщи, че „Забраненото шоу на Рачков“ не е спряно.

Фактите обаче сочат друго – Рачков възобновява турнето си с шоуто по родните градове, а билетите към този момент са пуснати в продажба. Първата му изява ще е на 18 май в НДК, а на 17 юни пловдивчани го чакат под тепетата. Билетите са на цени сред 30 и 60 лв..

Знаем, че когато шоуто на Рачков потегли в ефирен ефир, той приключи воаяжите си из страната. Хора от екипа на продукцията обаче довериха, че тя излиза прекомерно скъпо на медията и продуцента – невероятно е да се поддържа заплащането за елитното студио, заплатите на огромния екип и множеството посетители.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР