Димитър Рачков обяви, че през септември ще има втори сезон

...
Димитър Рачков обяви, че през септември ще има втори сезон
Коментари Харесай

Защо Рачков не може да си намери сценаристи за шоуто?

Димитър Рачков разгласи, че през септември ще има втори сезон на неговото шоу, а от екипа търсят сценаристи. Припомняме, че преди седмици медийни изявления твърдяха, че може и да няма, тъй като излиза прекомерно скъпо на Нова телевизия, а водещият се разписва против голям хонорар от 80 хиляди на месец. Пред Нова обаче комикът бе безапелационен, че се връща наесен и си търси екип. „ Ако някой от феновете написа добре и има визия за развиването на предаването дано да се включи.

Това не е западен формат и няма така наречен „ библия на предаването “. Всичко мислим ние. Обмисляме доста нови рубрики. Идеята е да е още по-пищно и зрелищно “, показа артистът. Препатили сценаристи обаче споделят пред Hotnews.bg, че в шоуто заплатите и хонорарите са прекомерно малко, а работата-много. Освен това договорите са най-вече цивилен и не подсигуряват сигурност на чиновниците. Не инцидентно още при започване на шоуто Рачков се пошегува, че е взел индийци на работа като сценаристи, тъй като те излизат най-евтино.

Работата на екипа била затруднена и от прекомерно многото шефове-освен Рачков, свое виждане за предаването имат двамата братя Халваджиян, които са продуценти, само че мненията им в никакъв случай не съответстват. Освен от тяхното утвърждение, сценаристите се нуждаят и от глобата на основния сценарист Иван Ангелов, с цел да стартират да работят и по този начин шоуто се движи съгласно националната сентенция: “Много баби, хилаво дете “.

В изявление за "Събуди се " Рачков разкри, че постоянно търси неточности и слабите места в това, което прави. „ Много самокритичен човек съм. Даже някой път съм прекомерно песимистичен. Не си одобрявам доста неща “, изясни водещият и добави, че след тежък ден или ефир рецептата му за възобновяване е да остане самичък у дома и да мълчи.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР