Димитър Рачков направи страхотен гаф, като не спомена любимата си

...
Димитър Рачков направи страхотен гаф, като не спомена любимата си
Коментари Харесай

Димитър Рачков задраска Анита

Димитър Рачков направи страховит гаф, като не загатна обичаната си Анита измежду трите неща, най-важни за него. Моите три страхотни неща са: първо - моят страховит наследник, второ - страхотният екип и работата, която работя, и трето - страхотната природа, която ни заобикаля, нашата страна ", изясни актьорът, провокиран от сътрудник си Бойко Кръстанов.

Звездата от „ Съни бийч “ играе моноспектакъла си “Всички страхотни неща” и провокира известни актьори да споделят своята тройка. След Захари Бахаров и Рачков одобри да направи класацията, в която неизвестно за какво липсва млада му възлюбена, написа Hotnews.bg.

“Понякога не си даваме сметка, че в действителност дребните неща са тези, които ни вършат щастливи. В представлението “Всички страхотни неща” върша лист на всичко, поради което си заслужава да се живее”, споделя Бойко Кръстанов.

Той споделя и своите три обичани неща - ски, джакузи и терлици. Сред тях няма жена, само че това е обяснимо, тъй като дългогодишната другарка на Кръстанов, с която той се раздели преди началото на пандемията, скоро ще мине под венчило. Отговорилият на предизвикването Рачков в края на видеото си пожела “всеки ден да намирате три страхотни неща, за които си заслужава да се живее”, а надяваме измежду тях да попадне и Анита, па въпреки и за ден.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР