Димитър Рачков накара Хилда Казасян да потъне вдън земя, след

...
Димитър Рачков накара Хилда Казасян да потъне вдън земя, след
Коментари Харесай

Рачков накара Хилда да потъне вдън земя: Езикът ти лепне! Спри!

Димитър Рачков накара Хилда Казасян да потъне вдън земя, откакто извади на показ какви ги прави тя скритом от камерите на " Като две капки вода ". Тв водещият не се посвени да изложи остарялата си приятелка по жесток метод, след който евентуално ще й тръгне име. 

Комикът съобщи в народен ефир, че по време на шоуто за фалшификати Хилда се налива скритом с водка и по тази причина най-после не може да даде съответни оценки на участниците. 

" Хилда, какво ровиш изпод непрекъснато? Пиеш ли си? Наливаш ли си? Спри! Накрая ти проличава и не можеш да даваш оценки. Езикът ти лепне. Всички знаят, че има водка в тази бутилка ", скастри я Рачков.  

И продължи да я излага с думите:Ти до момента в който приказваш аз възпламених запалката и то всичко лумна ". 

Разбира се, този изблик на Рачков  е за развлечение на феновете, а шишенцето на Хилда под бюрото на журито е просто минерална вода. При отпиване на една глътка от водата, Рачков откри поле за изява и го направи на гърба на Хилда, на която не й беше дадена опция да се отбрани. 

Надяваме се, че въпреки всичко Хилда има възприятие за комизъм и самоирония. В противоположен случай би се разсърдила на Рачков, който я изложи и народен ефир я разгласи за алкохоличка. Макар и на смешка, някои хора биха могли да вземат думите му за истината и да си извадят неправилна визия за Казасян.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР