Димитър Рачков може и да е крайно досаден и да

...
Димитър Рачков може и да е крайно досаден и да
Коментари Харесай

Чурукът си е чурук: След затвора братът на Рачков не излиза от нощните б@рдаци!

Димитър Рачков може и да е извънредно скучен и да е втръснал на милионите фенове с простотиите си на екран, само че не може да му се отхвърли едно - работи крепко и не се плаши от труд. Точно противоположното обаче важи за дребния му брат Петър Рачков, който е прочут като издънката и срама на семейството.

След като излежа следващата си присъда в пандиза, за разпространение на дрога, Петър най-сетне излезе на независимост. Той се кълнеше, че ще се поправи и ще стане съзнателен жител, само че познайте какво се случи и какви ги прави Пешко!

По-малкият Рачков съвсем през ден е засичан на едно и също място - нощни клубове, за които чудесно знаем що за б@рдаци са и не - той не работи в тях, а купонясва. Пиене, мазни чалги, гьобеци и простотии - това е битието на Петър към днешна дата, като паралелно до него в чалгарията е половинката му Златина.

Поведението им е обсъждано от очевидци като извънредно безконтролно, тъй като двамата не са нито младежи, нито свободни хора, а са родители на цели две деца.

" Тези деца се нуждаят от образование и образец. Е, " отлично " за образеца, който им дават тези двамата. Чудничко, няма що... Чурукът си е чурук и това е ", разясняват в нета.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Димитър Рачков Петър Рачков работа Златина клубове чалга
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР