Димитър Рачков може да е известен и богат, но жените

...
Димитър Рачков може да е известен и богат, но жените
Коментари Харесай

Пълен клоун! Рачков с късите крака е шут за жените си, всички го зарязват заради шефовете му. Абсолютен некадърник в любовта!

Димитър Рачков може да е прочут и богат, само че дамите постоянно ще намерят някой по-богат от него, който няма да ги нервира с непрестанното си лигаване. Това се потвърди на няколко пъти към този момент.

За последно Анита Димитрова го напусна поради шефа му Джуди Халваджиян. Младата русокоска, като същинска златотърсачка, видя шанса да забърше арменския продуцент, прелъсти го и не помни за Рачков.

Това не е казус в живота на комика. Преди доста години майката на сина му го заряза още веднъж поради продуцент. Евтим Милощев му открадна Христина Апостолова.

Рачков непрекъснато е изоставян от дамите. Те не харесвали у него прекомерно огромната му инфантилност, подплатена с огромно лигавене. Не им изглеждал сериозен мъж за продължително обвързване. Освен това и визията му не е нещо велико. Както Веселин Маринов сподели, краката му са къси, което идва от ниския му растеж.

Оказва се, че Рачков е шут освен на работа, само че и в любовта. Той няма необикновен триумф с дамите, когато се отнася за сериозна връзка. Най-дългата му беше с Мария Игнатова, която най-после също не го изтърпя и го размени с надалеч по-сериозния Ивайло Цветков – Нойзи.

Димитър Рачков може да се дефинира като негодник в любовта. И трете му съществени връзки в последните 20 години пропаднаха по самодейност на дамите.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР